Samenwerking

De Gouden Poort werkt samen met professionals uit de regio om zo de kinderen te ondersteunen in het nemen van de kleine en grote ‘hobbels’ van het leven.

 

 

Bang voor de tandarts

Samenwerking met Top Dental

Een bezoek aan de tandarts is voor velen van ons geen pretje, ook voor kinderen speelt dit een rol. Neemt de angst dusdanige vormen aan dat het de behandeling in de weg zit dan kan speltherapie ondersteuning bieden.

Voor meer informatie over de tandartspraktijk, kijk op Top Dental.

De krachten bundelen 

Samenwerking tussen kinder- en jeugdtherapeuten in Purmerend

Ieder kind is uniek en vraagt om een aanpak op maat. Vanuit die visie werken we samen en verwijzen we – indien nodig – een kind door naar de therapeut die bij ze past.

Meer weten? Kijk op Kindertherapeuten Purmerend.

 

De ontwikkelcirkel 

Levert trajecten op maat, afgestemd op jouw hart of het hart van de organisatie. Vanuit een waardevolle samenwerking, een vraaggerichte en intuitief afgestemde aanpak met de focus op zijn zoals je bent of zoals je met elkaar wilt zijn. Kijk op www.deontwikkelcirkel.nl

 

Overige:

NVVS (Nederlandse Vereniging Van Speltherapeuten)

De NVVS is een beroepsvereniging die de belangen behartigt van haar leden en informatie geeft aan hulpvragers. De speltherapeuten die voldoen aan de kwaliteitscriteria van de vereniging worden opgenomen in het beroepsregister van de vereniging. De speltherapeut is geregistreerd lid van de NVVS.

VIT ( Vereniging van Integraal Therapeuten )

De vereniging van Integraal Therapeuten is een beroepsvereniging voor therapeuten die werkzaam zijn in de geestelijke gezondheidszorg.

RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complemantaire Zorg)
De RBCZ is een overkoepelende organisatie die therapeuten op HBO-niveau in de natuurlijke gezondheidszorg certificeert en registreert. De speltherapeut is bij de RBCZ aangesloten.

FVB (Federatie Vaktherapeutische Beroepen)
Dit is een netwerk van vaktherapeutische beroepsverenigingen. Er zijn zeven verenigingen bij de FVB aangesloten; Beeldende therapie, danstherapie, dramatherapie, muziektherapie, psychomotorische therapie, psychomotorische kindertherapie en speltherapie. De speltherapeut is geregistreerd lid van de FVB.

 

Klachtenprocedure

 

Alle zorgverleners in Nederland moeten voldoen aan eisen die in het kader van de Wet Kwaliteit, Klachten en geschillen Zorg ( Wkkgz) worden gesteld.

Ook Speltherapiepraktijk de Gouden Poort voldoet aan deze eisen.

Klachtenfunctionaris

Het kan voorkomen dat u als cliënt van Speltherapiepraktijk de Gouden Poort een klacht heeft over de geboden zorg. De voorkeur gaat er naar uit dat u deze klacht rechtstreeks met de therapeut bespreekt.

Mocht u dat, om welke reden dan ook, niet prettig vinden, dan biedt de praktijk u aan om gratis gebruik te maken van een onafhankelijke klachtenfunctionaris van de SCAG. www.scag.nl

Het reglement is getoetst en geaccordeerd door patiëntenorganisatie Zorgbelang Nederland.

Speel, beleef, verwonder…

Speltherapiepraktijk De Gouden Poort

Carla Regter

Wilhelminalaan 1, Purmerend

06-23214483

carla@speltherapiepraktijkdegoudenpoort.nl

 

Ja, neem contact met mij op

12 + 10 =

Pin It on Pinterest