Ondersteuning ouders

Bij de Gouden Poort sta je er als ouders niet alleen voor. Het begeleiden van kinderen op hun levenspad bevat uitdagingen waar je als ouder niet altijd direct antwoord op hebt. Met oog voor de persoonlijke omstandigheden ontvang je deskundig advies en begeleiding voor een gezonde ouder-kindrelatie.

Bij Speltherapie is het samenspel tussen kind, ouders en de professional belangrijk. Door bepaalde gebeurtenissen kan ook de relatie tussen het kind en de ouders vastlopen. Een verbinding die zowel uniek als kwetsbaar is. Door samen te leren hoe je met emoties kunt gaan, ontstaan er positieve ervaringen. Dit geeft zowel het kind als de ouder zelfvertrouwen en het helpt om de relatie te verbeteren.

Afhankelijk van de aard van de problemen kan de aanpak gericht zijn op het verwerken van ervaringen van vroeger of op het vinden van een oplossing voor de problemen in het heden. Het is een waardevolle en spannende reis die je samen met je kind onderneemt.

Ouder-kindtherapie is geschikt voor kinderen vanaf de peuterleeftijd. In tegenstelling tot de ‘gewone’ speltherapie is ook de ouder bij ouder-kindtherapie altijd aanwezig. Een sessie is 45 minuten en het tarief is € 80.

Meer weten over speltherapie?

Adviesgesprek ouders

De rol van de ouders is zeer belangrijk in de ontwikkeling van een kind. Soms loop je echter tegen zaken aan waar je niet direct een antwoord op hebt. Een klankbord en een professioneel advies kunnen dan helpen.

Ondersteuning bij:

  • Opvoedingsvraagstukken;
  • Gezonde spelontwikkeling;
  • Het bieden van een veilige basis;
  • Het stellen van grenzen.

ja, ik wil graag advies

Speltherapiepraktijk De Gouden Poort

Carla Regter

Wilhelminalaan 1, Purmerend

06-23214483

carla@speltherapiepraktijkdegoudenpoort.nl

 

Ja, neem contact met mij op

7 + 13 =

Pin It on Pinterest